Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2013

24 Απριλίου 2013 @ 00:00

%ce%bc%ce%b2%ce%b1-international-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-2013
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργανώνουν, για 10η συνεχή χρονιά, την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) στις 24 Απριλίου 2013.

Η Ημέρα Καριέρας του MBA International έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται συνεντεύξεις των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος MBA International με εκπροσώπους από περισσότερες από 40 πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τραπεζών, του Λιανικού Εμπορίου, των Υπηρεσιών, της Υψηλής Τεχνολογίας, των Καταναλωτικών προϊόντων, των Συμβούλων Επιχειρήσεων κ.ά.

Η εκδήλωση φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποδεικνύει ότι ευκαιρίες καριέρας υπάρχουν. Γίνεται επίσης σαφές ότι η αγορά αναγνωρίζει την αξία πρωτοποριακών Προγραμμάτων που εκπαιδεύουν κοινώνικα υπεύθυνα στελέχη με μεγάλο εύρος δεξιοτήτων και διεθνή προσανατολισμό.

Την εκδήλωση φέτος υποστηρίζει η εταιρεία Πλαίσιο Computers (Χρυσός Υποστηρικτής), ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Επιστημονικό Marketing & Management και kariera.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του International MBA (τηλ. 210 820 3669, E-mail: imbacareeroffice@aueb.gr).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Απριλίου 2013
Ώρα:
00:00