Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έρευνα της Global Link για το 8th Corporate Communication Conference

16 Οκτωβρίου 2014 @ 00:00

Η εταιρεία έρευνας αγοράς Global Link, διεξάγει αυτή την περίοδο αποκλειστικά για το 8th Corporate Communication Conference, έρευνα μεταξύ των στελεχών Εταιρικής Επικοινωνίας, με θέμα τη σχέση μεταξύ των τμημάτων Εταιρικής Επικοινωνίας και των PR Agencies.

Στόχος της μελέτης είναι να αποτυπωθούν ξεκάθαρα και για πρώτη, ίσως, φορά τα ζητούμενα της κομβικής αυτής σχέσης, που σε μεγάλο βαθμό ορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις επιτυγχάνουν το stakeholder engagement.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου στις 16 Οκτωβρίου 2014.

Παράλληλα, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει σχετικό πάνελ συζήτησης, με θέμα: «The Client-Agency Debate: Fostering new services, building relationships that last».

Σε αυτό, υψηλόβαθμα στελέχη Εταιρικής Επικοινωνίας και εκπρόσωποι των PR Agencies, θα συζητήσουν για το νέο μοντέλο υπηρεσιών PR που αναζητούν οι πελάτες, αντλώντας και από τα αποτελέσματα της έρευνας.

Στο debate αυτό συμμετέχουν οι:
Γεράσιμος Στανίτσας, Διευθυντής Επικοινωνίας, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, Ανθή Τροκούδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων, Όμιλος Εταιριών Πάνου Γερμανού, Στέλιος Ζωντός, Managing Director, Gravity The Newtons, Φωτεινή Μπαμπανάρα, Γενική Διευθύντρια H+K Strategies.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Οκτωβρίου 2014
Ώρα:
00:00