Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ηγέτες του Μέλλοντος Μετάλλαξη, Ηγεσία, Επιτυχία

15 Μαΐου 2015 @ 00:00 - 18 Μαΐου 2015 @ 00:00

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα ρηξικέλευθο, εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ανώτερα στελέχη οργανισμών που με πάθος θέλουν να γίνουν οι Ηγέτες του Μέλλοντος.

Οι ηγέτες αυτοί είναι άνθρωποι που μπορούν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία της συναισθηματικής νοημοσύνης για να αναγνωρίζουν δημιουργικές, βιώσιμες απαντήσεις στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις.

Θα ξέρουν πώς να εκμεταλλεύονται πλήρως τις εγγενείς δημιουργικές τους δυνάμεις, έτσι ώστε να εμπνέουν τους άλλους για μεγαλύτερα επιτεύγματα. Θα είναι άνθρωποι που κατανοούν αληθινά τον εαυτό τους, κι άρα καταλαβαίνουν καλύτερα και τους άλλους.

Ηγεσία για τη Βιωσιμότητα σημαίνει μια βαθειά, διαισθητική κατανόηση του τι ακριβώς πάει να πει «βιωσιμότητα», και των τρόπων με τους οποίους αυτή είναι συνώνυμη με την απτή κερδοφορία.

To εκπαιδευτικό αυτό εργαστήριο διοργανώνεται από τους David Dowse, Mike Ponding και Kelvin Heard, και φιλοξενείται από την Sharon Jackson στην Ευρωπαϊκή Ακαδημΐα Βιωσιμότητας (ESA).

Για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου βιωματικής, εξατομικευμένης μάθησης για κάθε συμμετέχοντα, οι διαθέσιμες θέσεις περιορίζονται σε μόλις 25.

To παγκόσμιο παιχνίδι στην εταιρική διακυβέρνηση κι ηγεσία άλλαξε.

Οι μετασεισμικές δονήσεις της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 εξακολουθούν και κλυδωνίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι επιχειρηματικοί ηγέτες του μέλλοντος αναγνωρίζουν ολοένα και περισσότερο ότι μια νέα προσέγγιση είναι αναγκαία.

Η ίδια η έννοια της «επιτυχίας» επαναπροσδιορίζεται. Όροι όπως «Βιωσιμότητα», «Ηθικές Πρακτικές» κι «Υπεύθυνο Επιχειρείν» δεν αποτελούν πλέον λεκτικά παίγνια για τα συμβούλια των οργανισμών – είναι ήδη αληθινές και ζωτικές επιχειρηματικές αρχές κι αξίες. Οι νέες αυτές συμπεριφορές θα είναι τα θεμέλια μιας πραγματικά βιώσιμης κι επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.

Βρισκόμαστε ήδη σε ένα νέο επιχειρηματικό «οικοσύστημα» που έχει ανάγκη από μια νέα γενιά τολμηρών ηγετών.

Αυτό προαπαιτεί νέες ηγετικές ικανότητες, νοοτροπίες κι ενδελεχή γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Μαΐου 2015 @ 00:00
Τέλος:
18 Μαΐου 2015 @ 00:00