Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Open Day Presentation” MBA International Program, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

6 Μαΐου 2015 @ 00:00

Αν σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα της καριέρας σας στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στελέχη ή ως επιχειρηματίες, σας προσκαλούμε στην ανοιχτή παρουσίαση (Open Day Presentation) του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 6 Μαΐου 2015.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους βασικούς πυλώνες στους οποίους διαρθρώνεται το πρόγραμμα και να μάθετε πώς θα μπορούσε να επηρεάσει η παρακολούθηση ενός κορυφαίου προγράμματος MBA τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σας.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή του Προγράμματος, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Γιώργο Ιωάννου και, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει αναφορά στις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του προγράμματος σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας κλπ, που εισήχθησαν πρόσφατα στο πρόγραμμα σπουδών.
Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με καθηγητές, φοιτητές, αποφοίτους και στελέχη του προγράμματος για ένα πλήθος θεμάτων, όπως τις προοπτικές διεθνούς δικτύωσης και καριέρας, τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σπουδών σας και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 στις 6.00 μμ στο κτήριο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802).
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2108203659 και 2108203677 ή στο imba@aueb.gr. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παρουσίαση, κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Μαΐου 2015
Ώρα:
00:00