Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1o Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων

26 Μαΐου 2015 @ 00:00

Η KPMG διοργανώνει το 1o Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους και μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων.

Οι ομιλητές θα αναλύσουν τα «φλέγοντα» ζητήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές επιχειρηματικές τάσεις, όπως τη Διακυβέρνηση (Governance), τον Προγραμματισμό Διαδοχής και Μετάβασης (Succession Planning & Transition) και την Ανάπτυξης (Growth).

Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ τέλος θα υπάρξουν και ενότητες πρακτικών εφαρμογών.

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Γενικός Γραμματέας του European Family Businesses Jesus Casado, η καθηγήτρια της έδρας οικογενειακών επιχειρήσεων του INSEAD Business School Christine Blondel, η Λένα Παπαλεξοπούλου, μέλος της οικογένειας ΤΙΤΑΝ και ιδρυτικό μέλος της ΔΕΣΜΟΣ, o Christophe Bernard, επικεφαλής των υπηρεσιών οικογενειακών επιχειρήσεων της KPMG παγκοσμίως, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεγάλων Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων.Professor Christine Blondel on succession planning

Professor Christine Blondel on code of conduct

General Secretary Jesus Casado on objectivity within family businesses


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Μαΐου 2015
Ώρα:
00:00