Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

StartUP + ScaleUP. How to scale up internationally the Greek Ecosystem?

19 Νοεμβρίου 2015 @ 00:00

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στο Βερολίνο, την Πέμπτη, 19η Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα το δεύτερο Φόρουμ διαλόγου για τη νεανική καινοτόμο επιχειρηματικότητα από το Διεθνές Club και Think Tank CAPITALS Business Circle (CBC) σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων και το Orange Grove, με θέμα: «StartUP + ScaleUP. Πώς θα αναπτύξουμε διεθνώς το Ελληνικό Οικοσύστημα;». Το Φόρουμ θα λάβει χώρα στο Orange Grove, στις 19.11, 18.00 μ.μ
To Φόρουμ εντάσσεται στη σειρά κύκλου εκδηλώσεων οικονομικού διαλόγου, που διοργανώνει εκτός από το Βερολίνο και στην Αθήνα το CAPITALS Business Circle, πάντα σε συνεργασία και με τη στήριξη φορέων και οργσνιαμών, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επχερήσεων, εστιάζοντας μεταξύ στη νεοφύη επιχειρηματικότητα και στις προοπτικές και τους τρόπους διεθνοποίησης του ελληνικού οικοσύστηματος. Οι εγνωσμένου κύρους ομιλητές από την πολιτική, οικονομία, επενδυτικά σχήματα, νεοφυή επιχηρματικότητα, θα επικεντρωθούν στις δυνατότητες  επιχειρηματικής μετεξέλιξης των νεοφυών επιχειρήσεων, στις ευκαιρίες έκθεσης τους στο διεθνή ανταγωνισμό, στην προώθηση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και στην προσέλκυση διεθνών επενδυτικών σχημάτων στην Ελλάδα. Ακολούθως, στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες ομιλητές θα επικεντρωθούν στις στρατηγικές διαπραγματεύσεων μεταξύ επενδυτικών κεφαλαίων και νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και στους εναλλακτικούς τρόπους άντλησης κεφαλαίων για τις Startups.
Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του φόρουμ είναι οι:
  • Κωστής Χατζηδάκης, Βουλευτής, ΝΔ και πρώην Υπουργός
  • Caspar Veldkamp, Πρέσβυς της Ολλανδίας στην Ελλάδα
  • Μυλαίδη Στούμπου, Διεθύντρια Experience & Evangelism, Microsoft
  • Αλεξάνδρα Κοκκίνη, Chief Operations Officer, SAP  
  • Γιάννης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Attica Ventures 
  • Γιάννης Σιδηρόπουλος, Προϊστάμενος Θερμοκοιτίδας, Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος  
  • Παντελής Λάμπρου, Διευθυντής Επικοινωνίας, Χρηματιστήριο Αθηνών
  • Γιωργός Καμέτας, Προϊστάμενος Business Banking & Seeds, Όμιλος Εθνικής Τράπεζας   
  • Γιάννης Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής, Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος
  • Κωνσταντίνος Μεϊμέτης, Διεθύνων Σύμβουλος, Antcor 
  • Μάνος Μοσχούς, Συνιδρυτής και CTO, Abzorba
  • Σωκράτης Πλούσσας, Προέδρος Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων
  • Γιάννης Σαλαβόπουλος, Ιδρυτής και Πρόεδρος, CAPITALS Business Circle  
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Στο πλαίσιο του εν λόγω Φόροuμ θα δοθεί δυνατότητα ενημέρωσης και περιορισμένα εισιτήρια για το διεθνές Φόροuμ επιχειρηματικότητας και συνάντησης επενδυτών και Startups (http://startupconnect.berlin/), που διοργανώνεται από το CBC στο Βερολίνο, στις 9.12 σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Βερολίνου και το οποίο στηρίζει μεταξύ άλλων και η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων.   
Κύριος Χορηγός της Εκδήλωσης:  
Microsoft 
Υπό την αιγίδα των:
Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος.
Με τη στήριξη των:
Global Sustain, StartupConnect.Berlin, LNE Group, Club Globals  
Υποστηρικτές Επικοινωνίας:
Euro2day.gr, Epixeiro.gr, Emea.gr, Startupper.gr, SBCTV.gr 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Νοεμβρίου 2015
Ώρα:
00:00