Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1η Μαρτίου το Members to Members M2M Forum από την Global Sustain σε συνεργασία με την LNE Group και το CAPITALS Business Circle

1 Μαρτίου 2016 @ 00:00

Η Global Sustain σε συνεργασία με τα μέλη της, LNE Group και CAPITALS Business Circle διοργανώνει το Members to Members (M2M) Forum με το επίκαιρο θέμα: «Στρατηγική Public Affairs, Διαχείρισης Κρίσεων & Αειφορίας. Πώς συνδέονται και πώς μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη;». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, την Τρίτη, 1η Μαρτίου, στις 17:30.
Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κύριος Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain και ο κύριος Γιάννης Σαλαβόπουλος, MBA, Επισκέπτης Καθηγητής Public Affairs (SRH Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Βερολίνου), Senior Advisor Europe, Public Affairs & Στρατηγικής (LNE Group) και Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain GmbH & Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της Global Sustain. Εισαγωγικό χαιρετισμό θα απευθύνει ο κύριος Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος της OneTeam. Στο πάνελ που θα ακολουθήσει, θα μιλήσουν ο κύριος Θεόδωρος Σκυλακάκης, Πρόεδρος του κόμματος «Δράση» και πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κυρία Φωτεινή Μπαμπανάρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Novartis Ελλάδος και η κυρία Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Μυτιληναίου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα γίνει εκτενής ανάλυση των παραγόντων καθώς και των διαδικασιών που επηρεάζουν τις σχέσεις εταιρειών και οργανισμών με κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, για την πρόληψη και σωστή διαχείριση κρίσεων, την ορθή λήψη αποφάσεων σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, απαραίτητες προϋποθέσεις για να αποκτήσει και να διατηρήσει μια χώρα καλή φήμη ως οικονομικό και επενδυτικό κέντρο και καλές οικονομικές επιδόσεις, και αντίστοιχα μια επιχείρηση καλές εταιρικές αποδόσεις ακόμα και σε καιρό κρίσης. Ακόμη, θα εξεταστούν case studies επιτυχημένης στρατηγικής διαχείρισης κρίσεων και αειφορίας, από την Ελλάδα και τη διεθνή οικονομία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://globalsustain.org/en/story/10923
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 26/2/2016 στο info@globalsustain.org
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της OneTeam και υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του SRH Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Βερολίνου και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Novartis.
Χορηγοί επικοινωνίας: ΗΜΕΡΗΣΙΑ, imerisia.gr, Παραπολιτικά FM, epixeiro.gr, emea.gr και startupper.gr.   

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Μαρτίου 2016
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: