Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Retail Interiors Awards 2017

23 Ιανουαρίου 2018 @ 00:00

Τρίτη 23 Ιανουαρίου: Ανακοινώνονται τα καλύτερα έργα αρχιτεκτονικής & διακόσμησης στο λιανεμπόριο!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, ιδιοκτήτες και στελέχη λιανεμπορικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι των σημαντικότερων κλαδικών φορέων και συντελεστές σχεδιασμού και υλοποίησης προτάσεων αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης χώρων λιανεμπορίου, θα γιορτάσουν τη διάκριση των καλύτερων έργων! 

Στη 2η χρονιά διοργάνωσης των Retail Interiors Awards διαγωνίστηκαν ακόμη περισσότερα έργα, από ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και από γραφεία αρχιτεκτονικής μελέτης και διακόσμησης εμπορικών χώρων. Με αυτό τον τρόπο η αγορά αναγνώρισε την αξία της προβολής των επενδύσεων του κλάδου λιανικής στην εικόνα των καταστημάτων, τη λειτουργικότητά τους και κυρίως την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας. 

Η έγκριτη κριτική επιτροπή αξιολόγησε τις υποψηφιότητες που περιέγραφαν έργα δημιουργικής προσέγγισης στη συνολική εικόνα των καταστημάτων λιανικής διαφορετικών κλάδων, αλλά και σε επιμέρους σημαντικούς τομείς, όπως ανακαίνιση καταστήματος, concept store, POP design, φωτισμός, ειδικές κατασκευές, βιτρίνες, visual merchandising, κλπ. Τα έργα που κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία τους, μέσω της αδιάβλητης ηλεκτρονικής διαδικασίας αξιολόγησης, θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των βραβείων. 

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα: ΕΣΕΕ, ΣΕΛΠΕ, EBEA, ΙΠΕ. 

Η Τελετή Απονομής των Retail Interiors Awards 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στο gazArte, στις 19:00.

Για να παρευρεθείτε στην Τελετή Απονομής πρέπει να κλείσετε τις θέσεις σας online στο site των βραβείων www.retailinteriorsawards.gr.

Σημ.: Περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων (έχουν εξαντληθεί οι θέσεις στην Α’ Ζώνη). 

Δήλωσε συμμετοχή στη τελετή απονομής  εδώ.
 
Για την τελετή απονομής επικοινωνήστε με την Κατερίνα Μινό, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 154), e-mail: kmino@boussias.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
00:00