Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Let’s Play! Mία Κυριακή γεμάτη παιχνίδι και γνώση στο Pierce

25 Φεβρουαρίου 2018 @ 00:00

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Pierce στην Αγία Παρασκευή

Η Κυριακή 25 Φεβρουαρίου είναι ημέρα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων για τα παιδιά και την οικογένεια, στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. 

Το Pierce – Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος,  διοργανώνει μία ημέρα ψυχαγωγίας και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 το πρωί.

Πειράματα στα εργαστήρια, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια γνώσεων και αγγλικών, θέατρο και χορός θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών που θα έχουν πολλές δημιουργικές ευκαιρίες για να εκδηλώσουν τα ταλέντα τους! Φυσικά, ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να λείψει από το πρόγραμμα μίας τέτοιας ημέρας! Θα ακολουθήσει παιχνίδι στα γήπεδα του Pierce, όπου οι παρέες θα σχηματίσουν ομάδες για να παίξουν ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πινγκ πονγκ και μπάσκετ, ή για να πάρουν μέρος σε μαθήματα πιλάτες! 

Τι περιμένετε; Let’s play στο Pierce!

Το Let’s Play είναι η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις οικογένειες με παιδιά από 9-12 ετών να επισκεφθούν το 260 στρεμμάτων campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στην πλαγιά του Υμηττού. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να μάθουν, ενώ στους γονείς προσφέρεται η δυνατότητα να ανακαλύψουν το ξεχωριστό εκπαιδευτικό περιβάλλον του Κολλεγίου.

Let’s Play @ Pierce!
Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.pierce.gr ή στο τηλέφωνο 210 600 9800 (εσωτ. 1181, 1173, 1164).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
00:00