Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2018

25 Απριλίου 2018 @ 00:00

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 15η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International στις 25 Απριλίου 2018.

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών με φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

Χρυσοί Υποστηρικτές (Gold Supporters) της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Plaisio Computers S.A., Robert Bosch S.A., The Nielsen Company (Greece).

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.gr, skywalker.gr και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00