Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Student for a Day: Μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

27 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Διαλέξεις, workshops και παρουσίαση σπουδών περιλαμβάνει η καθιερωμένη εκδήλωση γνωριμίας του Alba Graduate Business School.

To Alba Graduate Business School, The American College of Greece ανοίγει τις πύλες του και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να γίνουν φοιτητές του για ένα απόγευμα. Στα πλαίσιο της καθιερωμένης ημερίδας γνωριμίας Student For A Day, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή και διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν διαλέξεις και παρουσιάσεις από καθηγητές και στελέχη του Alba.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή με την ξεχωριστή εκπαιδευτική νοοτροπία του Αlba, να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις του business school.

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από θέματα διεθνοποίησης και επιχειρηματικότητας δοσμένα με τον «Business Unusual» τρόπο που χαρακτηρίζει το Alba. Πιο συγκεκριμένα  οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία διάλεξη με θέμα «I’m a prisoner, get me out of here! Internationalization and lessons learned in times of crisis» από τον Γιώργο Μπατσάκη, Επίκουρο Καθηγητή Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων. Ακολουθεί το workshop «From idea to plan in 90 minutes» όπου οι συμμετέχοντες θα σχηματίσουν ομάδες και θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των εργασιών τους. Το workshop θα συντονίσει ο Αλέξης Κομσέλης, Διευθυντής του AHEAD-Alba Hub for Entrepreneurship and Development του Alba.

Τέλος, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων, Καθηγητής Κυριάκος Κυριακόπουλος, θα παρουσιάσει τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Alba μέσα από το πρίσμα της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Alba στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη), την Τρίτη 27 Μαρτίου 2017 μεταξύ 17:30-21:00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του Student for a day οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: http://www.alba.acg.edu/studying-at-alba/lets-meet/student-for-a-day/

ή να επικοινωνήσουν με την κα Βίκυ Μοσχοπούλου, τηλ.: 210 8964531 (2289), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Μαρτίου 2018
Ώρα:
00:00