Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Conferences: Digital Business Transformation Conference

25 Απριλίου 2018 @ 00:00

Με διευρυμένη θεματολογία και εντυπωσιακό roster ξένων ομιλητών επιστρέφει το Digital Business Transformation Conference.

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται από την Boussias Communications το Digital Business Transformation Conference το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Ο αντίκτυπος νέων τεχνολογιών, όπως είναι το Quantum Computing και η αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο neuromarketing, αλλά και εναλλακτικές προσεγγίσεις της επιχειρησιακής καινοτομίας, μέσω μεθοδολογιών όπως είναι το design thinking, κατέχουν κεντρική θέση στο πρόγραμμα του Digital Business Transformation Conference 2018.

Ομιλητές με παρουσία στα κορυφαία διεθνή fora Mobile World Congress και Web Summit, όπως ο εκπρόσωπος τη World Quantum Association Dr. Enrique Lizaso, o CEO του digital innovation agency (και Best Workplace 2012 στην Ευρώπη) Futurice Tuomas Syrjanen, αλλά και ο νευροψυχολόγος Dr. Jonathan T. Mall συμμετέχουν στο Digital Business Transformation Conference 2018.

Η επικεφαλής του ψηφιακού προγράμματος δημοσίου τομέα της Β. Ιρλανδίας Caron Alexander θα πραγματοποιήσει επίσης παρουσίαση στο συνέδριο, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε επίπεδο εθνικών οικονομιών, αλλά και η ψηφιακή επανεκκίνηση της Ελλάδας θα συζητηθούν εκτενώς σε αυτό.

Πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στο www.digitaltransformation.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00