Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

KPMG: 4ο Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων

26 Απριλίου 2018 @ 00:00

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, επιχειρηματίες και μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν διεθνείς ομιλητές Απριλίου 26, 2018, 8:30AM – 6:00PM, EET.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων θα συγκεντρώσει επιχειρηματίες και μέλη των οικογενειακών επιχειρήσεων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ακούσουν διεθνείς ομιλητές και επιχειρηματίες, καθώς και θεσμικούς εκπροσώπους για τα επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Tο φετινό συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη 26 Απριλίου στο Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα και θα συγκεντρώσει επιχειρηματίες και μέλη των οικογενειακών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ακούσουν διεθνείς ομιλητές και επιχειρηματίες, καθώς και θεσμικούς εκπροσώπους για τα επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη των οικογενειακών επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν νομοθετικές αλλαγές οι οποίες αφορούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά και τάσεις και best practices από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Μαρία Καστρησίου στο 210 6062 254 ή μέσω e-mail στο familybusiness@kpmg.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφτείτε τη σελίδα του συνεδρίου στο www.kpmgevents.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00