Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: 14o Athens Tax Forum

19 Απριλίου 2018 @ 00:00

To Athens Tax Forum 2018 στο επίκεντρο των εξελίξεων Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
 
Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, το 14o Athens Tax Forum με τον επίκαιρο τίτλο: «Απόδοση Φορολογικής Πολιτικής σε Περιβάλλον Παραοικονομίας».
 
Το Athens Tax Forum έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο ετήσιο θεσμό φορολογικού ενδιαφέροντος, που στοχεύει να δημιουργήσει συνεδριακό περιβάλλον ελεύθερης και δημιουργικής επικοινωνίας, πρόσφορο να ακουστούν αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς.
 
Η θεματολογία φέτος, αναμένεται να καλύψει ανοικτά φορολογικά ζητήματα, με προοπτική να ενθαρρύνει εισηγήσεις και συμπεράσματα, αναφορικά με την αναζήτηση ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών, για την ολική βελτίωση του φορολογικού μας συστήματος, σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας, όπου προέχει η ασφαλής μεταπήδηση από την ύφεση στη βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική μεγέθυνση.
 
Oι εργασίες του συνεδρίου θα καλύψουν τις ακόλουθες επίκαιρες ενότητες θεμάτων της πραγματικής οικονομίας, η οποία και από την οπτική της φορολογικής διακυβέρνησης, καλείται να προσαρμοστεί στις τρέχουσες οικονομικές και τεχνολογικές προκλήσεις:
  • Καλή φορολογική διακυβέρνηση: καταλύτης βιώσιμης ανάπτυξης και κίνητρο επιχειρηματικότητας
  • Ευρωπαϊκοί σχεδιασμοί για ελεγχόμενη αποδοτικότητα της φορολογίας σε κεντρικό και περιφερειακό ορίζοντα
  • Αστοχίες και αίτια στις προβλέψεις απόδοσης φορολογικής πολιτικής
  • Φορολογία και επιχειρηματικότητα |Απόψεις και θέσεις ειδικών

Στις εργασίες του Athens Tax Forum 2018 έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Δημήτρης Λιάκος, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πληροφορίες |Εγγραφές: https://www.amcham.gr/events/athens-tax-forum-2018/
 
Χορηγοί: Deloitte, EY, Grant Thornton, KPMG, PwC, Σολ Crowe SOL

Υποστηρικτές: Δρυλλεράκης και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία, Ζέπος & Γιαννόπουλος Δικηγορική Εταιρία, Ελληνικά Πετρέλαια, Κυριακίδης-Γεωργόπουλος Δικηγορική Εταιρία, Παπαστράτος, Σταυρόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία, AirFrance|KLM|Delta

Χορηγοί Επικοινωνίας: Η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, τα περιοδικά European Business Review, Business Partners, Λογιστικός, Ασφαλιστικός Φοροτεχνικός & Νομικός Σύμβουλος και Οικονομική Επιθεώρηση το Newsletter BnB Daily και η Νομική Βιβλιοθήκη

Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: CNN Greece, Dikaiologitika.gr, economia.gr, e-forologia.gr, Forologikanea.gr, Sofokleousin.gr, Voria.gr

Τηλεοπτικός Χορηγός Επικοινωνίας: SBC TV

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00