Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάνε Μια Ευχή: Ρεσιτάλ αφιερωμένο στην επέτειο εκπλήρωσης της 1ης Ευχής παιδιού

26 Απριλίου 2018 @ 00:00

Οι Φίλοι του Συλλόγου Παρνασσός για το Make-A-Wish

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, “οι Φίλοι του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” προσκαλούν τον διεθνούς φήμης Lukas Vondracek

Ο Σύλλογος Φίλων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, τιμώντας την πολυετή παράδοση του Συλλόγου στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και επιθυμώντας να στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο του, καθιερώνει δύο μεγάλες συναυλίες ετησίως, την Εαρινή και τη Φθινοπωρινή. Μέρος των εσόδων των δύο συναυλιών θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου συλλόγων με φιλανθρωπική δρα-στηριότητα και προσφορά. Στις δύο αυτές σημαντικές μουσικές παραγωγές προσκεκλημένοι καλλιτέχνες θα είναι μουσικοί διεθνούς κύρους και αναγνώρισης. Εγκαινιάζοντας τον εν λόγω θεσμό, ο Σύλλογος συμμετέχει, με ιδιαίτερη συγκίνηση και προσήλωση, στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής διοργανώνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 20:30, αφιερωμένο στην επέτειο εκπλήρωσης της 1ης Ευχής παιδιού που σηματοδότησε την ίδρυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8) με τη συμμετοχή του διεθνώς αναγνωρισμένου πιανίστα, Lukas Vondracek, νικητή του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού πιάνου, Queen Elisabeth, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Johannes Brahms: Sonata No 3 in F minor, Op. 5, Bedřich Smetana: Four Czech Dances και Robert Schumann: Carnaval Op. 9. Εισιτήρια των €20 και €10 διατίθενται από την Ticket Services ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να καλέσει το Make-A-Wish. Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν στην Υιοθεσία Ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

O Lukas Vondracek πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έκανε το ντεμπούτο του στα δεκαπέντε του χρόνια, το 2002, με την Τσεχική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τον Vladimir Ashkenazy. Ακολούθησε μια σημαντική περιοδεία στις ΗΠΑ το 2003 και με τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες χαρακτηρίστηκε εδώ και καιρό ως ένας ταλαντούχος και ώριμος μουσικός.

Έχει συνεργαστεί με φημισμένους δημιουργούς παγκοσμίως όπως ο Paavo Järvi, ο Gianandrea Noseda, ο Marin Alsop και ο Christoph Eschenbach. Επιπλέον, έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης. Τα επιτυχημένα ρεσιτάλ του τον οδήγησαν στο Wigmore Hall του Λονδίνου, στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο Tonhalle της Ζυρίχης, στο Konzerthaus της Βιέννης και στο Concertgebouw του Άμστερνταμ.

Περισσότερες πληροφορίες 210 9637660 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00