Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ινστιτούτο Prolepsis: Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων

24 Απριλίου 2018 @ 00:00

Το Ινστιτούτο Prolepsis, φορέας υλοποίησης του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, διοργανώνει την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 και ώρα 15:00 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου (Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι) επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών: Από τη θεωρία στην πράξη». 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 4,5 ωρών, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων και θα πραγματοποιηθεί από ειδικούς επιστήμονες: Ιατρό Δημόσιας Υγείας, Κλ. Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και Ειδικό Προαγωγής Υγείας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο περιλαμβάνουν: Βασικές έννοιες και αρχές της υγιεινής διατροφής, σημασία της υγιεινής διατροφής στην παιδική ηλικία, τεχνικές αλλαγής διατροφικής συμπεριφοράς στο σχολικό περιβάλλον, διαμόρφωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών στο σχολείο μέσα από βιωματικές δράσεις, κ.ά.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει στον εκπαιδευτικό χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν στην προαγωγή της υγιεινής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/tmdL4Y

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο υλοποιείται από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Prolepsis με την ευγενική δωρεά του Grace Foundation.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106255700 (κα Ματίνα Κούβαρη, κα Ελένη Μαρίνη).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00