Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Leadership Seminar 2018 by SARGIA Partners: Inspiring Commitment

12 Ιουνίου 2018 @ 00:00

Inspiring Commitment. Shifting self, your people and your organization from static to movement to momentum.

12.06.2018 | Divani Apollon PalaceΣχετικά

Η έννοια του Leadership skills gaps αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία σήμερα, τόσο των επαγγελματιών στον τομέα του talent management όσο και των ιδίων των CEO. Η διαχείριση αλλαγών και η έμπνευση της δέσμευσης αποτελούν τις δύο πιο σημαντικές δεξιότητες που κάθε ηγέτης θα έπρεπε να διαθέτει για να διαχειριστεί τις προκλήσεις του αύριο και, παρόλα αυτά, είναι οι είναι λιγότερο ανεπτυγμένες. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η δέσμευση αποτελεί επί της ουσίας ενεργό δράση. Η ίδια η δημιουργία δέσμευσης ενέχει την υποκίνηση των ατόμων, ώστε να αγωνιστούν με άξονα ένα σημαντικό μελλοντικό όραμα, την καθοδήγησή τους κατά τη διάρκεια της αλλαγής, την ευθυγράμμιση των ομάδων τους προς τον κοινό σκοπό, τη δημιουργία εμπιστοσύνης και ανοιχτών διόδων επικοινωνίας και την εξασφάλιση της τελικής επιτυχίας. 

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι επιτυχίας, όπου θα μάθετε και θα εξασκήσετε εργαλεία και μηχανισμούς που θα σας επιτρέψουν να διαπρέψετε ως ηγέτες και να εμπνεύσετε ένα ισχυρό momentum.

Ομιλητής

Ο Hendre Coetzee είναι ένας σύμβουλος διεθνούς φήμης, εξειδικευμένος στον Τομέα του Εταιρικού Μετασχηματισμού. Διακεκριμένος ομιλητής και executive coach, έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με Διοικητικά Στελέχη, Διοικητικά Συμβούλια, Διοικητικές Ομάδες καθώς και με το σύνολο των εταιρειών τους, στον τομέα του Μέλλοντος της Εργασίας, της συμβολής της τεχνολογίας στην ενίσχυση της ανθρωπότητας, της ενδο-εταιρικής αλλαγής, της απαιτούμενης ανθεκτικότητας σ’ αυτήν και τη δημιουργία νέας προοπτικής για τους οργανισμούς. 

Έχοντας την ικανότητα να απευθυνθεί σε κοινό 10.000 στελεχών με την ίδια αποτελεσματικότητα που διαχειρίζεται μία ομάδα ηγεσίας στο εταιρικό της περιβάλλον, είναι σήμερα τακτικός ομιλητής του CEO Clubs and διεθνών συνεδρίων.  

Διαθέτει 20 ετή εμπειρία στον Εταιρικό κλάδο, στον τομέα της κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς και των ΜΚΟ, έχοντας εκπονήσει έργα κοινωνικής υποστήριξης, ανακούφισης και ανάπτυξης σε περισσότερα από 50 κράτη και κληθεί ως ομιλητής σε μία σειρά Πανεπιστημίων, όπως το  Harvard Faculty Club. 

Είτε σε ρόλο Keynote Speaker, είτε ως Workshop Facilitator ο Hendre Coetzeeέχει αφιερώσει την καριέρα του στην ανάπτυξη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, στον από κοινού σχεδιασμό ξεκάθαρων μελλοντικών στόχων και προοπτικών και στην υποκίνηση του κοινού του σε άμεση και ουσιαστική δράση. 

Οι πελάτες του περιλαμβάνουν σημαντικές εταιρείες, όπως οι IBM, Microchip Technologies, API, Disney, ESPN, Estee Lauder, Revlon, New York Life και FedEx.

LEADERSHIP SEMINAR 2018_AGENDA here.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Ιουνίου 2018
Ώρα:
00:00