Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 3ο Συνέδριο Τουρισμού

10 Μαΐου 2018 @ 00:00

Ποιότητα στη Μαζικότητα: Η Συνταγή της επιτυχίας

10 Μαΐου, ώρα 12:00 – 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη

H χώρα διανύει μια παρατεταμένη περίοδο διαδοχικών ρεκόρ προσέλκυσης τουριστών και η αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη. Το Συνέδριο επιχειρεί να καταδείξει τρόπους σύγκλισης των ποσοτικών και ποιοτικών τουριστικών στόχων, εξετάζοντας κρίσιμα συστατικά της αλυσίδας αξίας του τουριστικού προϊόντος.

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί εμπειρία, ο σημαντικότερος συντελεστής παραγωγής είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Η παροχή συστηματικής, ολοκληρωμένης κατάρτισης και η γενικότερη εμπέδωση τουριστικής συνείδησης συνιστούν προϋποθέσεις για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, ο εκσυγχρονισμός δικτύων, η αναβάθμιση υφιστάμενων και η ανάπτυξη νέων και ασφαλών υποδομών, καθίστανται επιτακτικές προτεραιότητες, προκειμένου η χώρα να ανταποκριθεί στο διογκούμενο τουριστικό κύμα. Παράλληλα η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και πιστότητας επιβάλλουν επενδύσεις σε λειτουργικά, καλοσχεδιασμένα καταλύματα και μοντέρνο εξοπλισμό. Τέλος, η εντατική και αποδοτική χρήση τεχνολογικών μέσων διαπερνά τα ανωτέρω και για μια ακόμη χρονιά αποτελεί κεντρικό πυλώνα του Συνεδρίου. Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετές εκατοντάδες σύνεδροι: επιχειρηματίες, μέλη των πέντε Διμερών Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Συνδιοργάνωση 5 Διμερών Επιμελητηρίων: Ελληνογερμανικού, Ελληνοαμερικάνικου, Ελληνογαλλικού, Ελληνοιταλικού και Ελληνοβρετανικού.

Κόστος συμμετοχής: Ναι

Επικοινωνία: Ζωή Μπαλτζή, τηλ. 2310 32 77 33, z.baltzi(at)ahk.com.gr, Matthias Hoffmann, τηλ. 2310 32 77 33, m.hoffmann(at)ahk.com.gr


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου 2018
Ώρα:
00:00