Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο τελικός των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM

23 Μαΐου 2018 @ 00:00

11 Ελληνικές επιχειρήσεις στον τελικό των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM

Στις 23 Μαΐου ο τελικός των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας η λαμπρή τελετή απονομής των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM, τα οποία διοργανώνονται για 11η συνεχή χρονιά. Ο μεγάλος Ευρωπαϊκός τελικός θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσα από την σελίδα των European Business Awards sponsored by RSM την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 20:30.  

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, τα οποία ως στόχο έχουν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες. Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των βραβείων για 11η συνεχή χρονιά, είναι η RSM, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με πάνω από 800 γραφεία σε 120 χώρες και 43.000 στελέχη διεθνώς.

Ο Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις 11 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες έχουν φτάσει στον φετινό τελικό. Τα τελευταία 11 χρόνια η RSM Ελλάδος ως Κύριος Χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards στην χώρα μας, στοχεύει στην ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό και στη προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που εργάζονται σκληρά, δημιουργούν και καινοτομούν παρά την αβεβαιότητα του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Με μεγάλη μας χαρά θα είμαστε μαζί με τις Ελληνικές επιχειρήσεις στον τελικό και στην τελετή απονομής των βραβείων με σκοπό να τις υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία τους. Καλή Επιτυχία στις 11 Ελληνικές επιχειρήσεις National Winners στον Ευρωπαϊκό τελικό!»

Η επιτυχημένη πορεία της χώρας μας στα European Business Awards sponsored by RSM για μια ακόμη χρονιά, ενισχύει τη δυναμική παρουσία της Ελληνικής επιχειρηματικότητας στο ευρύτερο Ευρωπαϊκό περιβάλλον. Η διάκριση με τον τίτλο National Winner αναδεικνύει την εξαιρετική επίδοση των εταιριών αυτών καθώς έχουν διέλθει μιας ενδελεχούς αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή σε κάθε φάση του διαγωνισμού. Η διαδικασία αξιολόγησης επιτελείται με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με την οικονομική απόδοση, την λειτουργική δραστηριοποίηση και την ακολουθούμενη πολιτική ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιριών καθώς και με συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν την κάθε κατηγορία των βραβείων. 

Η διάκριση αυτή κατατάσσει τις 11 Ελληνικές εταιρίες National Winners στην ελίτ των καλύτερων επιχειρήσεων της Ευρώπης, οι οποίες συμμετέχουν στον φετινό τελικό. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν είναι οι εξής:
 • ΕΛΒΙΑΛ The ELITE – Award for Growth Strategy of the Year
 • SOCIALAB – The Award for Innovation
 • ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ – The Germany Trade & Invest Award for International Expansion
 • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – The Social Responsibility & Environmental Awareness Award
 • ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ – The Workplace & People Development Award
 • REΖΟS BRANDS – The Customer & Market Engagement Award
 • EPSILON NET – The Digital Technology Award
 • OWIWI – The New Business of the Year Award
 • ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ – The Business of the Year Award with Turnover €0-25M
 • MEDBEST – The Business of the Year Award with Turnover €26-150M
 • ATTICA – ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – The Business of the Year Award with Turnover €150M+
Για πρώτη φορά φέτος τα European Business Awards sponsored by RSM εισήγαγαν μια νέα διαδικασία διεξαγωγής με σκοπό να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις οι οποίες διέπονται από υψηλή επιχειρηματική αριστεία. Βάση της νέας διαδικασίας, τον Δεκέμβριο του 2017 ανακοινώθηκαν οι 2.898 “Ones to Watch” επιχειρήσεις από τις 34 χώρες που συμμετέχουν στα βραβεία. Από την Ελλάδα, διακρίθηκαν 55 επιχειρήσεις που κατέκτησαν τον τίτλο “Ones to Watch”, ο οποίος τους έδωσε τη σκυτάλη για το δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.
 
Το δεύτερο στάδιο αφορούσε την ανάδειξη των 289 “National Winners”, οι οποίοι επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από σημαντικούς ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders. Οι “National Winners”, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στις 12 κατηγορίες του διαγωνισμού σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο. 11 από τις 289 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις είναι Ελληνικές, γεγονός το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας καθώς σε 14 μόνο χώρες, από τις 34 οι οποίες συμμετέχουν στα βραβεία, υπήρχαν πάνω από 10 National Winners. 

Στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση για κάθε μία από τις δώδεκα κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθεί το European Business Award της κατηγορίας τους. 

Η αξιολόγηση των εταιριών που λαμβάνουν μέρος στα βραβεία, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την κριτική επιτροπή των European Business Awards sponsored by RSM, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέλη της συγκεκριμένης κριτικής επιτροπής έχουν διατελέσει οι: Yves Leterme, τ. Πρωθυπουργός του Βελγίου, Philip Forrest, πρόεδρος του International Customer Service Institute, Τάκης Κληρίδης, τ. Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Jose Aznar, τ. Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Karel De Gucht, τ. Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου, Arnold Rüütel, τ. Πρόεδρος της Εστονίας, Emil Constantinescu, τ. Πρόεδρος της Ρουμανίας, Petar Stoyanov, τ. Πρόεδρος της Βουλγαρίας, κ.ά.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Μαΐου 2018
Ώρα:
00:00