Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Alba School παρουσιάζει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα The Alba Executive MBA

7 Ιουνίου 2018 @ 00:00

The Alba Executive MBA: Το Alba Graduate Business School παρουσιάζει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα για την εκπαίδευση ανώτατων στελεχών

Σε ανοιχτή εκδήλωση την Πέμπτη 7 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας

Σε ανώτατα στελέχη διοίκησης απευθύνεται το Alba Graduate Business School, The American College of Greece που παρουσιάζει το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα Alba Executive MBA (ΕΜΒΑ). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου, 18:30, στις εγκαταστάσεις του Alba, Ξενίας 10, πλατεία Μαβίλη. Το Alba Executive MBA θα παρουσιάσουν ο ακαδημαϊκός διευθυντής, Κυριάκος Κυριακόπουλος, και η διευθύντρια του προγράμματος, Αντωνίνα Καλκαβούρα ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους μελλοντικούς συμφοιτητές τους. 

Το Alba Executive EMBA αναλυτικά 

Το πρόγραμμα Alba Executive MBA απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε διευθυντικά στελέχη, με τουλάχιστον 10 χρόνια προϋπηρεσίας. 

Οι τομείς από τους οποίους προέρχονται οι φοιτητές του EMBA είναι οι: τραπεζικός, φαρμακευτικός, ναυτιλιακός, τηλεπικοινωνιακός, ασφαλιστικός, εμπορικός και υπηρεσιών, αλλά και δυναμικές οικογενειακές επιχειρήσεις. Τα στελέχη στο ΕΜΒΑ, που χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες τους, συνήθως έχουν ξεχωρίσει σε εσωτερικά πλάνα για senior talent development ή για succession planning. 

Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται στην αγγλική γλώσσα, δύο σαββατοκύριακα ανά μήνα, με συνολική διάρκεια τους 20 μήνες και έναρξη κάθε δεύτερο Σεπτέμβριο. Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Harvard, το Wharton, το LBS και το INSEAD, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ταξίδι στο εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαίο πανεπιστήμιο.

Η πρωτοπορία του προγράμματος έγκειται στα εξής χαρακτηριστικά:
  • Στη δομή του. Το περιεχόμενο του προγράμματος ξεδιπλώνεται μέσα από τέσσερις στρατηγικές θεματικές ενότητες, τις «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», τις «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», την «Ανάπτυξη Προσωπικών και Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και την «Ανανέωση της Επιχείρησης».
  • Στην έμφαση σε μαθήματα Ηγεσίας και Καινοτομίας. Επιπλέον, εξειδικευμένοι καθηγητές του Alba παρακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος τους συμμετέχοντες και την εξέλιξή τους, μέσω της διαδικασίας του coaching.   
  • Στη δημιουργία ενός δικτύου επαγγελματικών επαφών. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ύστερα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και με ουσιαστικό κριτήριο την επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση. 
Το  πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το ΑΜΒΑ (Association of MBAs) και τον NEASC, ενώ η τάξη αποτελείται από 15 έως 20 άτομα. 

Για την παρουσίαση της Πέμπτης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση της θέσης τους εδώ ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alba EMBA μπορούν να βρουν εδώ.

Πέντε διευθυντικά στελέχη από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους παρακολούθησαν το Alba Executive MBA και μοιράζονται την εμπειρία τους στο βίντεο εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Ιουνίου 2018
Ώρα:
00:00