Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Το «SALES in Action» σας εμπνέει!

28 Ιουνίου 2018 @ 00:00

Βασικός στόχος της καινοτομίας η αύξηση των πωλήσεων

Καινοτόμες πρωτοβουλίες παρουσιάζονται στο 2ο «Sales in Action!»

Συνεπείς με την παγκόμια τάση, σύμφωνα με την οποία βασικός στόχος της επένδυσης στην καινοτομία είναι η αύξηση των πωλήσεων, οι επιχειρήσεις που έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν case studies πωλήσεων στην 2η διοργάνωση του πολυαναμενόμενου συνεδρίου «Sales in Action!» (www.salesinaction.gr) θα δώσουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να «διαβάσουν» στις 8λεπτες ομιλίες τους τις καινοτόμες προσεγγίσεις που οδήγησαν σε αποτελέσματα, τα οποία στην εποχή μας φαντάζουν… εξωπραγματικά.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy, στο συνέδριο που διοργανώνει η Boussias Communicatuions, παρουσιάζουν σημαντικά case studies, διευθυντικά και ανώτερα στελέχη από τουλάχιστον 27 επιχειρήσεις. Μεταξύ αυτών οι: Aenorasis, Agrino, alfa Αθ. Κουκουτάρης, ΑΜΒΥΞ, AXA Ασφαλιστική, BMW Σφακιανάκης, Cana Laboratories, Cocomat, Coffee Island, Coral, Cosmote, Creta Farm, Edenred, Ericsson, Eυβοϊκή Ζύμη, ΕΨΑ, Ικτίνος Ελλάς, Jacobs Douwe Egberts, Kärcher, Παπαστράτος, Praktiker Ηellas, Sales Promotion Center, Sunlight, Terracom, Yuboto, Wind, Χρυσή Ευκαιρία.

Η εταιρεία Sales Promotion Center είναι χορηγός του συνεδρίου. Χορηγός φιλοξενίας είναι το OTEAcademy και conference experience sponsor η Conferience.com.

Το «Sales in Action!» τελεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Ιουνίου 2018
Ώρα:
00:00