Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Business Ethics Conference 2018

14 Νοεμβρίου 2018 @ 00:00

Ποια η σημασία της επιχειρηματικής ηθικής και υπευθυνότητας για τη διασφάλιση της επιχειρηματικής βιωσιμότητας και επιτυχίας; 

Σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα έρχεται να δώσει απάντηση το πρώτο Business Ethics Conference, που διεξάγεται στις 14 Νοεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza από την Boussias Communications σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR). Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος. 

Με την απαίτηση το επιχειρείν να ενεργεί δεοντολογικά και να αναλαμβάνει την ευθύνη για τον αντίκτυπο και τις συνέπειες που έχουν οι δραστηριότητές του στο κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο συνολικά και στο περιβάλλον να είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς και με δεδομένη την επιτακτική ανάγκη για υπεύθυνη εφαρμογή των αρχών βιώσιμης ανάπτυξης, η επιχειρηματική ηθική αποκτά σήμερα ύψιστη σημασία.  

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στο συνέδριο θα συζητηθεί η σημασία των business ethics και της εταιρικής υπευθυνότητας σήμερα, ο ρόλος των επιχειρήσεων, οι προκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν και τα προσδοκώμενα οφέλη -τόσο για τις ίδιες όσο και για την κοινωνία. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από παρουσιάσεις διεθνών και ελλήνων experts και practitioners το συνέδριο θα εστιάσει σε θέματα όπως: 
Τι περιλαμβάνει και πώς μπορεί να επιτευχθεί η επιχειρηματική ηθική στην πράξη
Η συμβολή της δεοντολογίας και της υπευθυνότητας στην εταιρική απόδοση
Η επιρροή των business ethics στη συμπεριφορά εταιρειών, εργαζομένων και καταναλωτών
Επιχειρηματική ηθική, εταιρική υπευθυνότητα και βιώσιμη ανάπτυξη
Επιχειρηματική ηθική, οργανωτική δομή και εταιρική διακυβέρνηση
Ethical Leadership
Κανονιστικά πλαίσια, συμμόρφωση και επιχειρηματική ηθική 
Στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές

Στη σκηνή του συνεδρίου θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι experts σε θέματα βιωσιμότητας και δεοντολογίας.

Ο Thomas Kolster, “Mr. Goodvertising”, thought-leader & International expert in sustainable communication θα αναδείξει τη σημασία της ηθικής και του sustainability στην επικοινωνία και θα εξηγήσει γιατί στη σύγχρονη εποχή ο “σκοπός” αποκτά συναλλακτική ισχύ. 

Η Virginie Coulloudon, Executive Director, Your Public Value θα εστιάσει την παρουσίασή της στην επιχειρηματική ηθική και την ανάπτυξη του διαλόγου ανάμεσα στις επιχειρήσεις και την κοινωνία και θα εξηγήσει γιατί οι σύγχρονες εταιρείες αξίζει να επενδύσουν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ο Joss Tantram, Sustainability expert, author & speaker, θα να αναλύσει ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά μίας sustainable και ταυτόχρονα δίκαιης στρατηγικής για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. 

Μπορείτε να δείτε εδώ όλους τους επιβεβαιωμένους ομιλητές του συνεδρίου: http://www.businessethics.gr/#speakers

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00