Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: 16ο Bank Management Conference

22 Νοεμβρίου 2018 @ 00:00

Οι προκλήσεις της μετάβασης προς το Open Banking είναι σύνθετες και απαιτούν όραμα, στρατηγική δέσμευση, χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων, τεχνολογιών αιχμής και συνέπεια σε κάθε βήμα προς την νέα πραγματικότητα. Αυτός είναι ο στόχος του 16ου Bank Management Conference που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Divani Caravel. Τα παραπάνω στοιχεία θα αναλυθούν και αναδειχθούν από τους διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και ειδικούς που θα προσφέρουν μία διαφοροποιημένη εμπειρία με τις ουσιαστικές προτάσεις τους.
 
Σημαντικοί Διεθνείς Keynote Speakers, Thought Leaders, Researchers και Innovation Advisors όπως οι Sophia Bantanidis, EMEA Head of Regulatory & Market Strategy and Citi Accelerator Mentor, Citi, Dimitri Anagnostopoulos, Partner, True North Partners, London, Frankfurt, Dubai, S. Africa, Daniel Doderlein, CEO & Founder, AUKA και Dr. Nicodemos Damianou, CEO, JCC Payment Systems Ltd θα προσεγγίσουν τις θεμελιώδεις παραμέτρους για το πως καλλιεργείται ένα Οδικός Χάρτης προς το Open Banking, την συνθετότητα του, το timing, τις πτυχές της νέας πραγματικότητας, των συμμαχιών και των «έξυπνων» προσεγγίσεων στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και την ανάγκη σταθερού στρατηγικού προσανατολισμού. 

Ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα παρουσιάσει την πρόσφατη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Ο Δρ. Παναγιώτης Κουρουθανάσης, Αναπλ. Καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα παρουσιάσει την έρευνα: “Διεθνείς τάσεις του κλάδου των FinTech και προοπτικές για την Ελλάδα”.

Επίσης, θα λάβουν χώρα εξειδικευμένες αναλύσεις πάνω σε νευραλγικά θέματα από τις Τράπεζες και τις Fintechs. Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες θα έχουν πολυδιάστατη παρουσία στο συνέδριο με διακεκριμένα στελέχη με ενδιαφέρουσες ομιλίες και με τη συμμετοχή τους στα δύο πάνελ στοχεύοντας να «ρίξουν άπλετο φως» στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τραπεζικό τομέα στην νέα εποχή. Παράλληλα, επιτυχημένες Fintech και ICT Integrators θα αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις πάνω σε τεχνολογίες αιχμής συνεισφέροντας στην δυναμική ενημέρωση και ανταλλαγή ιδεών και προοπτικών.

Το Open Banking ως ένα αδιαίρετο τμήμα του Digital Banking συνιστά ένα ορόσημο αλλά και κριτήριο επιτυχίας για την εξωστρέφεια του Τραπεζικού Τομέα αλλά και των 3rd party players που εισρέουν στο Χρηματοοικονομικό γίγνεσθαι. Ταυτόχρονα σηματοδοτεί τον «μοχλό» μετάβασης σε βελτιωμένες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν καλλίτερες σχέσεις και απτά οφέλη προς την αγορά στην νέα εποχή της σύνθετης αγοράς των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.bankmanagement.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00