Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες: Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ως κρίσιμο σημείο πρώτης ανίχνευσης πιθανών δυσκολιών στην ανάπτυξη

27 Νοεμβρίου 2018 @ 00:00

27 Νοεμβρίου, ώρα 16.30 – 18.00, Νικομάχου 18, Ηλιούπολη

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ως πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας, έχει αναλαμβάνει να υλοποιήσει το Πρόγραμμα «ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ – ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ & ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΒΑΣΗ» για την περίοδο Ιούνιο 2018 έως Μάιο 2019.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της έγκρισης της επιχορήγησης Φορέων Παιδικής Προστασίας από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του είναι η κατ’ οίκον φροντίδα παιδιών μέσω της επέκτασης στο σπίτι και στην κοινότητα των υπηρεσιών του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες, τους παιδικούς σταθμούς και τους φορείς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Ηλιούπολης αλλά και των όμορων δήμων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00