Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο Pierce

3 Μαρτίου 2019 @ 00:00

Let’s Play στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Pierce καλεί τα παιδιά από 9 έως 12 ετών να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν έναν κόσμο όπου το παιχνίδι συναντά τη μάθηση, στην ετήσια εκδήλωσή του στις 3 Μαρτίου. 

Αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, πειράματα στα εργαστήρια, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, εικαστικά, κατασκευές, παιχνίδια γνώσεων και αγγλικών, χορός, θέατρο, παιχνίδι στα γήπεδα, πινγκ πονγκ, πιλάτες. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα βρίσκονται πίσω από τις πύλες του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, που θα ανοίξουν από 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, την Κυριακή 3 Μαρτίου, για να υποδεχτούν τους μικρούς φίλους ηλικίας 9-12 ετών και τις οικογένειές τους, με σύνθημα… Let’s Play! 

Το Let’s Play είναι μια εκδήλωση-ορόσημο του Pierce που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για μια οικογενειακή επίσκεψη στο, έκτασης 260 στρεμμάτων, campus του Pierce, στις πλαγιές του Υμηττού. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συνδυάσουν το παιχνίδι με τη μάθηση, να ξεδιπλώσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα τους, ενώ στους γονείς προσφέρεται η δυνατότητα να ανακαλύψουν το ξεχωριστό εκπαιδευτικό περιβάλλον του Σχολείου.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε μικρές ομάδες και θα απασχοληθούν σε ένα κυκλικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των καθηγητών και των παιδαγωγών του σχολείου. Στις «έξυπνες» αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα αναμετρηθούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων και θα «λογομαχήσουν» στα αγγλικά, ενώ στα εργαστήρια φυσικών επιστημών θα ανακαλύψουν τη μαγεία της φυσικής και της χημείας μέσα από συναρπαστικά πειράματα. Στη σκηνή του Θεάτρου του Pierce θα ξεδιπλώσουν το υποκριτικό και το χορευτικό τους ταλέντο ενώ θα αφήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους ελεύθερες στα εργαστήρια μουσικής και καλλιτεχνικών.

Τι άλλο επιφυλάσσει το Let’s Play; Ακόμα περισσότερο παιχνίδι! Οι υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του Κολλεγίου θα φιλοξενήσουν τα παιδιά για να παίξουν βόλεϊ, ποδόσφαιρο πινγκ πονγκ και μπάσκετ αλλά και για να πάρουν μέρος σε συνεδρίες pilates! 

Δηλώστε συμμετοχή και… Let’s play στο Pierce!

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο Let’s Play, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο www.pierce.gr ή να καλέσουν στο 210 600 9800 (εσωτ. 1074, 1173, 1164).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Μαρτίου 2019
Ώρα:
00:00