Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Αναβάθμιση υποδομών και σύγχρονες τεχνολογίες τουριστικών μονάδων στην Ελλάδα

2 Απριλίου 2019 @ 00:00

Ελληνογερμανική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη
Αναβάθμιση υποδομών και σύγχρονες τεχνολογίες τουριστικών μονάδων στην Ελλάδα

Στελέχη Γερμανικών εταιριών και καταξιωμένοι ειδικοί συναντούν Έλληνες εκπροσώπους του τουρισμού, της οικονομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας μια επιχειρηματική αποστολή με θέμα «Αναβάθμιση υποδομών και σύγχρονες τεχνολογίες τουριστικών μονάδων στην Ελλάδα». Το πολυήμερο ταξίδι των γερμανικών επιχειρήσεων και ειδικών από τον τομέα του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη (01 – 04 Απριλίου) περιλαμβάνει μια ημερίδα στις 02 Απριλίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στην Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιάσουν γερμανικές εταιρίες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της τουριστικής οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, το πρόγραμμα καθώς και τη Δήλωση Συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Απριλίου 2019
Ώρα:
00:00