Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση “Diplomats in Concert in Athens” από τα Παιδικά Χωριά SOS

10 Απριλίου 2019 @ 00:00

ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ “DIPLOMATS IN CONCERT IN ATHENS” ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, Πρέσβεις, διπλωμάτες, μέλη των οικογενειών τους και Έλληνες λυρικοί καλλιτέχνες συναντώνται την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα), σε μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Αυτή τη χρονιά συμμετέχουν Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από Αυστρία, Γερμανία, Γεωργία, Ιαπωνία, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρουμανία, Τσεχία και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Επίσης, τη βραδιά θα πλαισιώσουν η mezzo soprano Άρτεμις Μπόγρη, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα και η Αργεντινή τραγουδίστρια Natalia Soledad Petsalis. 

Θα ακουστούν έργα των Debussy, Chopin, Bizet, Leonard Bernstein, Rossini, Cilea, Μίμη Πλέσσα  καθώς και παραδοσιακά τραγούδια από Ιαπωνία, Ρουμανία, Τσεχία και Γεωργία. Η βραδιά θα ανοίξει με τη συμμετοχή παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος από την Κίνα και θα κλείσει με την πρωτότυπη πλέον χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής έχει ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα

Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται μόνο από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS, Καρ. Σερβίας 12-14 (1ος όροφος), τηλ. 210-3313661, στην τιμή των 25,00€ (Α΄ Ζώνη), 18,00€ (Β΄ Ζώνη) και 12,00€ (Εξώστης) και περιλαμβάνουν τη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά την εκδήλωση. Η διάθεση των προσκλήσεων έχει ήδη ξεκινήσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Απριλίου 2019
Ώρα:
00:00