Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Student for a Day: μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

16 Μαρτίου 2019 @ 00:00

Διαλέξεις, workshops και παρουσίαση σπουδών περιλαμβάνει η καθιερωμένη εκδήλωση γνωριμίας του Alba Graduate Business School

To Alba Graduate Business School, The American College of Greece ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 16 Μαρτίου και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να γίνουν φοιτητές του για λίγες ώρες! 

Στο «Student For A Day», οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή και διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν διαλέξεις και παρουσιάσεις από καθηγητές (μόνιμους και επισκέπτες από το εξωτερικό) και στελέχη του Alba. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν οι συμμετέχοντες σε επαφή με την ξεχωριστή εκπαιδευτική νοοτροπία του Αlba καθώς και να γνωρίσουν τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις του πρωτοπόρου Business School.

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από θέματα επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ και επιχειρησιακής εξωστρέφειας,  δοσμένα με τον «Business Unusual» τρόπο που, άλλωστε, χαρακτηρίζει το Alba. Πιο συγκεκριμένα  οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία διάλεξη με θέμα «Export Venture Performance» από τον Dr. John W. Cadogan, καθηγητή Marketing στο Loughborough University, που στόχο έχει να καταδείξει πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν θετικό πρόσημο στις εξαγωγές των προϊόντων τους. Ακολουθεί η πρωτότυπη και διαδραστική παρουσίαση του επίκουρου καθηγητή Marketing κ. Παύλου Βλάχου, με θέμα «Beer wars and intrapreneurial marketing analytics». Τέλος οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος στο workshop «Turn your Entrepreneurial idea to solid value proposition in 60 minutes», όπου θα σχηματίσουν ομάδες και θα παρουσιάσουν το δημιουργικό  αποτελέσματα των εργασιών τους. Το workshop θα συντονίσει ο Αλέξης Κομσέλης, Διευθυντής του AHEAD-Alba Hub for Entrepreneurship and Development του Alba.  

Τέλος, η κ. Μαρία Μοραγιάννη, διευθύντρια του γραφείου Career and Alumni, θα πραγματοποιήσει μία παρουσίαση για το πώς μπορεί κάποιος να σχεδιάσει μία αποτελεσματική στρατηγική networking. 

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Alba στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη), το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, μεταξύ 9:30-14:30. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του «Student for a day» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: http://www.alba.acg.edu/studying-at-alba/lets-meet/student-for-a-day/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Μαρτίου 2019
Ώρα:
00:00