Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

To Deree ταξιδεύει στην Κέρκυρα!

14 Απριλίου 2019 @ 00:00

Την Κυριακή 14 Απριλίου, υποψήφιοι φοιτητές και οι γονείς τους ενημερώνονται στην πόλη της Κέρκυρας για την κορυφαία επιλογή σπουδών. 

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, το Deree – The American College of Greece συνεχίζει το ταξίδι του με προορισμό την Κέρκυρα!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Φιλαρμονικής, Νικηφόρου Θεοτόκη 10, στις 11:00, και απευθύνεται στους νέους που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδου σπουδές, καθώς και τους γονείς τους. 

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:
  • Τα 26 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU): Ναυτιλιακά, Τουρισμός, Επικοινωνία, Ψυχολογία, Πληροφορική και Σχεδιασμός δικτύων, Περιβαλλοντικές επιστήμες, Γραφιστική, Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, κ.ά.
  • Τις ποικίλες υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το 2018-19. 
  • Τις διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές και τα πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα. 
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς, μέσω του προγράμματος Study Abroad, αλλά και τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυεθνικές εταιρείες-κολοσσούς. 
  • Τη δυνατότητα παράλληλης φοίτησης στο Deree με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση που θα ενισχύσουν τις γνώσεις του φοιτητή.
  • Τη νέα πρωτοποριακή Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (Simulated Trading Room), μοναδική στο είδος της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η οποία προσφέρει στους φοιτητές ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.  
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με περισσότερους από 3.500 φοιτητές από 72 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που καλλιεργεί ολόπλευρα την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Απριλίου 2019
Ώρα:
00:00