Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Pierce Open House 2019: ένα σπίτι ανοιχτό στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία!

20 Απριλίου 2019 @ 00:00

Τηρώντας μία παράδοση χρόνων, οι μαθητές του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος διοργανώνουν μία γιορτή για να στηρίξουν όσους το έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα πολύπλευρα ταλέντα τους. 

Μία γιορτή για καλό σκοπό πραγματοποιούν και φέτος οι μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου και Λυκείου του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το Σάββατο 20 Απριλίου, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι το Pierce είναι πιο πολλά από ένα σχολείο.

Τα δρώμενα που έχουν σχεδιάσει για φέτος οι μαθητικές κοινότητες του Σχολείου είναι πολλά και ποικίλα. Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στην Αγία Παρασκευή, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές εκθέσεις με έργα των μαθητών, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικούς αγώνες, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια γνώσεων, να γευτούν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές και να χαρούν με τις εκπλήξεις που τους περιμένουν σε κάθε γωνιά του Κολλεγίου.

Παρόλο το πλούσιο πρόγραμμά του, το Open House 2019 δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ ψυχαγωγίας. Κάθε χρόνο η διοργάνωσή του υπηρετεί και έναν διαφορετικό καλό σκοπό! 

Μέσω του Open House 2019, οι μαθητές του Pierce εμπνεόμενοι από το διαχρονικό μότο του «Non ministrari, sed ministrare» («Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς») θα συγκεντρώσουν και φέτος χρήματα τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Τα έσοδα από το Open House 2019 και τη λαχειοφόρο αγορά που θα διενεργηθεί, θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Πτέρυγας Εγκαταλελειμμένων Νεογνών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», καθώς και του Κοινωνικού Μαγειρείου Αγίας Παρασκευής. Επιπλέον, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές που αρίστευσαν και σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν έκτακτες οικονομικές δυσκολίες.

Πληροφορίες για το Open House και το πρόγραμμά του μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Απριλίου 2019
Ώρα:
00:00