Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Wine & Currant Marketing Forum

9 Μαΐου 2019 @ 00:00

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εταιρία-μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ και η Τράπεζα Πειραιώς σας προσκαλούν στην ημερίδα προώθησης του ελληνικού οίνου και της σταφίδας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το Wine & Currant Marketing Forum θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 09.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Domotel Kastri.

Σκοπός του εγχειρήματος αυτού, το οποίο αποτελεί θεσμό για το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και διεξάγεται τα τελευταία 6 χρόνια ανά την Ελλάδα, είναι η μελλοντική συνεργασία των γερμανικών εισαγωγικών εταιριών με τους Έλληνες παραγωγούς, αλλά και να γνωρίσει στο κοινό τον αγροδιατροφικό κλάδο μέσα από παρουσιάσεις και ομιλίες, που θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού χώρου, καθώς και από εκπροσώπους συνδέσμων.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ποιες είναι οι σημερινές προκλήσεις για τον ελληνικό οίνο και τη σταφίδα, ποιες είναι οι απαιτήσεις της γερμανικής αγοράς και του Γερμανού καταναλωτή και πώς μπορεί να επιτευχθεί μια επιτυχημένη συνεργασία με την άλλη πλευρά.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα γνωριμίας και δικτύωσης με τις γερμανικές εταιρίες κατά τη διάρκεια του light lunch, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του συνεδρίου.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία απευθυνθείτε στην κα Ε. Λιούτα, τηλ. 210 64 19 038, κα Α. Θεοφανίδου, τηλ. 210 64 19 025, κιν.: 6944 266 603 και κα Β. Κεφαλά, τηλ. 210 64 19 018.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Μαΐου 2019
Ώρα:
00:00