Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2019

29 Μαΐου 2019 @ 00:00

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 16η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International στις 29 Μαΐου 2019

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών με φοιτητές και απόφοιτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και απόφοιτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μόνο φοιτητές και απόφοιτοι του MBA International.

Χρυσοί Υποστηρικτές (Gold Supporters) της φετινής εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Plaisio Computers S.A., Alpha Bank, Robert Bosch S.A., και The Nielsen Company (Greece), ενώ η εκδήλωση υποστηρίζεται και από τις εταιρείες Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A.  και Lidl Hellas & SIA Ο.Ε. .

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.gr,  skywalker.gr και ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μαΐου 2019
Ώρα:
00:00