Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Τελετή Απονομής Education Leaders Awards 2019 powered by RDC Informatics

17 Μαΐου 2019 @ 00:00

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η βράβευση της αριστείας στον χώρο της εκπαίδευσης από τα Education Leaders Awards powered by RDC Informatics, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των βραβείων όπου θα ξεχωρίσουν οι βέλτιστες πρακτικές της εκπαίδευσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π. Ράλλη & Θηβών) στις 7:30μμ.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι και φέτος η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας, ενώ αναλυτικά τα Μέλη της συνθέτουν ακαδημαϊκοί και επιστήμονες διεθνούς κύρους (www.educationleadersawards.gr/judges/).

Στη διάρκεια της Τελετής Απονομής τιμητικά βραβεία θα δοθούν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής:

 – στον Άγγελο Πατσιά, τον δάσκαλο που έγινε γνωστός από το Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά στο ορεινό Ρέθυμνο στο οποίο εργάστηκε για 5 χρόνια, δημιουργώντας  ένα σχολείο που άλλαξε την καθημερινότητα του ελληνικού δημόσιου σχολείου αλλά και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

– στην Ελένη Αντωνιάδου, επικεφαλής του οργανισμού Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες, που από  το 2012 είχε επιλεχθεί να είναι ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο της NASA. 

– στη Διάνα Βουτυράκου, που έλαβε το πρώτο βραβείο στην Παγκόσμια Έκθεση Νεανικής Καινοτομίας και Τεχνολογίας στη Σαγκάη, συνιδρύτρια της φοιτητικής ΜΚΟ Unique Minds, που στα 23 της έγινε δασκάλα ρομποτικής.

– στον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, ο οποίος  το 2018 διακρίθηκε με το Βραβείο Νεβάνλινα από την διεθνή ένωση μαθηματικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελετή απονομής και τα βραβεία, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.educationleadersawards.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Μαΐου 2019
Ώρα:
00:00