Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

KPMG: Are you ready to Ace the Case?

1 Ιανουαρίου 1970 @ 00:00

Είσαι φοιτητής και θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία; Η KPMG σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον κόσμο των professional services διοργανώνοντας ένα 2ήμερο workshop με θέμα “Business Case Analysis & Presentation Skills”

Συγκεκριμένα στις 29 & 30 Απριλίου 2020, στα κεντρικά γραφεία της στην Αγία Παρασκευή, η KPMG θα υποδεχθεί 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής τους προσπάθειας, θα δώσουν λύση σε ένα αληθινό “business case”. Η πιο εύστοχη ιδέα θα νικήσει!

O διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης business cases, αλλά και διαχείρισης του χρόνου, ομαδικότητας, τεχνικών επικοινωνίας και παρουσίασης δημιουργικών προτάσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους online μέχρι τις 27 Μαρτίου 2020

Η διάρκεια του workshop είναι δύο ημέρες από τις 09:00 έως τις 17:00. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του προγράμματος θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα! 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα προηγηθούν συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο site

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ως ακολούθως: 210 60 62 335 Τζούλυ Μπασκόζου, 210 60 62 353 Λυδία Γιαμπάνη, 210 60 62 265 Στάθης Γαγάνης 
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG
Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε περισσότερα από 219 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (“KPMG International”), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιανουαρίου 1970
Ώρα:
00:00