Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Webinar – Covid-19: Οι συνέπειες της πανδημίας στις συμβατικές σχέσεις ως μορφή ανωτέρας βίας

1 Ιανουαρίου 1970 @ 00:00

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων γύρω από τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην αγορά εργασίας, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καθιερώνει υπό την ομπρέλα της “AHK Akademie” και σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Μελών «Νομικών Θεμάτων», σειρά ψηφιακών σεμιναρίων, “Webinars”, τα οποία και θα προσφέρει αποκλειστικά στα Μέλη του, μεταξύ άλλων πάνω σε επίκαιρα θέματα εργατικού, νομικού και φορολογικού δικαίου.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ / ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ
Στυλόπουλος & Συνεργάτες

LOCATION
Webinar

DETAILS
Event Start
01/04/2020 | 14:00
Event End
01/04/2020 | 15:00

REGISTRATION
Τα σεμινάρια απευθύνονται στα Μέλη του Επιμελητήριου  

Τα σεμινάρια διεξάγονται είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας “Cisco Webex” και δεν έχουν κόστος συμμετοχής.  

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 25 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο αριθμός των Συμμετεχόντων έχει συμπληρωθεί. 
Προγραμματίζεται η επανάληψη του σεμιναρίου. 

Τα σεμινάρια διεξάγονται είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας “Cisco Webex” και δεν έχουν κόστος συμμετοχής.  

Το τελευταίο διάστημα, τόσο η Ελλάδα όσο και ολόκληρη η υφήλιος ζει μία κατάσταση, η οποία αναμφίβολα υπερβαίνει τις προβλέψεις όλων μας και η οποία επιδρά στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Η εξάπλωση του κορωνοϊού αποτελεί κατάσταση ανωτέρας βίας ως μη προβλέψιμη και αναπότρεπτη από κανέναν και κατ’ επέκταση, δικαιολογεί νομικά την επαναδιαπραγμάτευσή τους, τη μη συμβατική εκπλήρωση υποχρεώσεων – τουλάχιστον για όσο καιρό διαρκέσει κι ενδεχομένως ακόμη και την κατάργηση τους. Αναμφίβολα, βασικό σημείο στη αναζήτηση λύσης είναι η κατανόηση και η καλή πίστη. Στόχος του webinar είναι να κατανοήσουμε τις σχετικές παραμέτρους, οι οποίες δύνανται να οδηγήσουν κατά περίπτωση στη βέλτιστη λύση μεταξύ των αντισυμβαλλομένων.

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιανουαρίου 1970
Ώρα:
00:00