Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

KPMG Institute: νέος κύκλος σεμιναρίων συνδεδεμένος με την εποχή των ψηφιακών (digital) μέσων και της αλλαγής

1 Ιανουαρίου 1970 @ 00:00

Το KPMG Institute, έχοντας μία πολύχρονη πορεία και εξειδίκευση στην προσφορά των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αποτελεί το μέσο για την αποτελεσματική μετάβαση των στελεχών σας στη νέα αυτή εποχή. Οι νέες ψηφιακές τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αλλαγές που έχει επιφέρει μεταξύ άλλων και η παγκόσμια υγειονομική κρίση της νόσου COVID-19, επιτάσσουν την ανάγκη για γρηγορότερο ψηφιακό μετασχηματισμό. Κύριος στόχος των επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για την ενδυνάμωση των στελεχών τους, δια μέσου της επανεκπαίδευσης και της ενίσχυσης των γνώσεων και δεξιοτήτων (reskilling ή/ και upskilling). 

Στο πλαίσιο αυτό, το μοντέλο μετάβασης στην επόμενη ημέρα του KPMG Institute «Διαρκής Εκπαίδευση & Επανεκπαίδευση: βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά», αποτελείται από 4 θεματικούς πυλώνες (Leadership / Ηγεσία, Digital Era / Ψηφιακή Εποχή, Business Expertise/ Τεχνικές Γνώσεις, και Wellbeing / Ανθεκτικότητα). 

Παράλληλα, το KPMG Institute συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς φορείς αναγνώρισης και πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, όπως το ILM, ο μεγαλύτερος οργανισμός γνώσης και πιστοποίησης στους τομείς Διοίκησης, Ηγεσίας και Καθοδήγησης, καθώς και το Mindmarker, το μοναδικό εργαλείο ενίσχυσης της εκπαίδευσης που συνδυάζει επιστημονική έρευνα, μεθοδολογία και τεχνολογία.

Τα προγράμματα του KPMG Institute είναι δυναμικά και προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα δύναται να διεξαχθούν δια ζώσης, διαδικτυακά, ή και σε συνδυασμό αυτών των δύο.

Επενδύστε στη μέγιστη ανάπτυξη της εταιρείας και των στελεχών σας και απελευθερώστε τις δυνατότητες των ανθρώπων. Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και βρείτε αυτά που συνάδουν με τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν πρόσθετες ανάγκες εκπαίδευσης που επιθυμείτε να καλυφθούν ενδοεπιχειρησιακά.

Τα ανοιχτά σεμινάρια που είναι προγραμματισμένα μέσα στον Απρίλιο είναι: Coaching 1 & 2 Απριλίου, Ψηφιακός Μετασχηματισμός 13, 14 & 15 Απριλίου, και Συστήματα Αποδοχών και Παροχών 21, 22 & 26 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ρόζα Αλχανάτη: KPMG, Supervising Senior Advisor, People Services ralchanati@kpmg.gr 
Ο χρόνος κυλάει, η ώρα είναι τώρα. Είστε έτοιμοι;

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 146 χώρες και περιοχές και για το οικονομικό έτος 2020 απασχολήσαμε περίπου 227 000 άτομα, σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές εταιρίες με αυτή δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες..

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Ιανουαρίου 1970
Ώρα:
00:00