Έκπτωση 15% σε ανέργους και συνταξιούχους για 3η συνεχόμενη χρονιά από την COSMOTE

Ακόμη πιο φθηνή επικοινωνία προσφέρει για 3η συνεχόμενη χρονιά η COSMOTE σε ανέργους και συνταξιούχους, παρέχοντάς τους στη δύσκολη αυτή περίοδο έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου και Καρτοσυμβολαίου COSMOTE, που είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ή συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

«Η COSMOTE διαχρονικά προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσφορές και μειώσεις τιμολογίων. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που συνεχίζεται για τρίτη διαδοχική χρονιά, η COSMOTE κάνει ένα βήμα παραπάνω παρέχοντας ακόμη φθηνότερη επικοινωνία στις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από τη δυσχερή οικονομική συγκυρία», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Δ/ντής Marketing Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής τηλεφωνίας.

Προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, οι καταναλωτές μπορούν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά  έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2012 σε ένα από τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13838.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ