ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

 
Μαζί κάναμε, και πάλι, τη διαφορά στην 10η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ! Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος γίναμε ένα. Και γεμίσαμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», με ό,τι μπορούσε ο καθένας μας.

Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό! Μαζί με ένα «μεγάλο ευχαριστώ»!

Σε εσένα που νοιάζεσαι και το έδειξες με πράξεις φροντίδας για 35.000 συνανθρώπους μας και 200 Τοπικούς Φορείς και Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. 

Σε εσένα που μοιράστηκες όλα όσα έχουν αξία, συγκεντρώνοντας 43,4 τόνους τυποποιημένων τροφίμων. 

Στους εργαζόμενους και στους πελάτες της ΑΒ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στον Εθελοντισμό. 

Κι ενώ εμείς κάναμε τη διαφορά στη 10η Χρονιά Εθελοντισμού ΑΒ, η ΑΒ διέθεσε επιπλέον 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων, αξίας 50.000 ευρώ, στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 ακόμη συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα, μέσα από την εταιρική συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα. 

Σήμερα, όλοι μπορούμε να χαμογελάμε γιατί ΜΑΖΙ προσφέραμε για καλό σκοπό, γεμίζοντας τα «καλάθια της Ελπίδας» με κάτι παραπάνω για εκείνους που στερούνται πολλά περισσότερα. Και τα καταφέραμε!

Σήμερα, ανανεώνουμε το «ραντεβού» μας για την 11η Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, το 2021. 

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι. Και είναι ωραίο να είσαι εκεί, όπου σε χρειάζονται περισσότερο.

#ABKanoumeTiDiafora … και στον Εθελοντισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.ab.gr/10-years-volunteers.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος 

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ