ΑΒ: Βραβείο στην κατηγορία «Εμπειρία του εργαζόμενου» στα People Excellence Awards 2020 powered by KPMG

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε με το Βραβείο «Εμπειρία του εργαζόμενου» στα πρόσφατα «People Excellence Awards 2020 powered by KPMG», έναν θεσμό που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, έπειτα από ψηφοφορία ανώτερων Στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού και Γενικών Διευθυντών, καθώς και αξιολόγηση από την Επιτροπή Θεσμικών του φορέα. 

Το βραβείο αναγνωρίζει τις πρακτικές, τις πολιτικές και τις ενέργειες που σχεδίασε και υλοποίησε η ΑΒ για τους περισσότερους από 15.000 συνεργάτες της, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες τους, δημιούργησε ένα σύγχρονο μοντέλο στοχευμένων ενεργειών και πολιτικών, αποτελούμενο από πέντε πυλώνες (Rewards, Growth, Organization, People, Work), γύρω από το οποίο χτίστηκαν όλες οι δράσεις φτιαγμένες από τους Ανθρώπους της ΑΒ για τους Ανθρώπους της. 

Ο Vice President of Human Resources & Organizational Development της ΑΒ Βασιλόπουλος, Δημήτρης Αρτικόπουλος, δήλωσε με αφορμή τη διάκριση της ΑΒ: «Η συνεχής καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενδυναμώνει και αναβαθμίζει την εμπειρία των εργαζομένων σε όλα τα στάδια του «ταξιδιού» τους στην ΑΒ είναι για εμάς προτεραιότητα. Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής μας προσήλωσης και της αφοσίωσης στους ανθρώπους μας. Διότι είναι η κινητήριος δύναμή μας. Είναι ο συνδετικός μας κρίκος με τους εκατομμύρια πελάτες μας. Μα πάνω από όλα, είναι εκείνοι που φέρνουν στη ζωή την κουλτούρα μας, ένα συμπεριληπτικό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας, το όραμα, την αποστολή και το σκοπό μας. Είναι εκείνοι που μας καθιστούν εργοδότη επιλογής. Και είναι ωραίο να συμπορευόμαστε μαζί τους και να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές τους».

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ