ΑΒ: Διεθνής αναγνώριση προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών, με την υπογραφή της ΑΒ

Η σειρά εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», απέσπασε τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στον διεθνούς φήμης ανεξάρτητο διαγωνισμό Monde Selection Awards 2021. Με πολλαπλές διακρίσεις σε διεθνείς, αναγνωρισμένους διαγωνισμούς ήδη στο «ενεργητικό» της, φέτος είναι η 2η χρονιά που η αγαπημένη σειρά προϊόντων της ΑΒ βραβεύεται από τη Monde Selection έπειτα από δοκιμές και γευσιγνωσία 80 εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού. 

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά ελαιόλαδων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» απέσπασε τρία χρυσά βραβεία για:

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» από την περιοχή της βορειοδυτικής Κρήτης, μια περιοχή διάσημη για τα προϊόντα που παράγει.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ποικιλία Κορωνέικη «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» από τους ευλογημένους καρπούς των ελαιόδεντρων της ελληνικής υπαίθρου. 
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π Καλαμάτας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» από τη μεσσηνιακή γη, γνωστή για την ευφορία και τον πλούτο της. 

Και ένα ασημένιο βραβείο για:
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π Σητείας Λασιθίου Κρήτης «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», από την περιοχή της πανέμορφης βορειοανατολικής Κρήτης. 

Η επιλογή μας να φέρνουμε τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης, από κάθε γωνιά του τόπου μας, και μαζί αγαπημένες γεύσεις για τους  πελάτες μας, αλλά και, ταυτόχρονα, να στηρίζουμε ενεργά τους Έλληνες Παραγωγούς, αναγνωρίζεται. Και πλέον, το ελαιόλαδο του τόπου μας ταξιδεύει και εκτός συνόρων. Με την εγγύηση της ποιότητας της ΑΒ. Με το μεράκι και την αγάπη των Ελλήνων Παραγωγών. Με «διαβατήριο» αυτές τις τέσσερις μεγάλες διακρίσεις, στα Monde Selection Awards 2021.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ