ΑΒ Home Shop Center: Για τα e-ψώνια σου και μόνο!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύσαμε €10 εκατομμύρια, δημιουργήσαμε 260 νέες θέσεις εργασίας και ένα κατάστημα που δεν θα χρειαστεί να το επισκεφθείς ποτέ! Και αυτό γιατί εξυπηρετεί αποκλειστικά τις παραγγελίες σου μέσα από το ΑΒ Εshop.

Υπάρχει ένα καινοτόμο κατάστημα, στο οποίο όμως δεν θα βρεις πελάτες, παρά μόνο ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος να γεμίζουν “καλάθια”! Πρόκειται για το ΑΒ Home Shop Center, ένα “dark store”, το οποίο ήδη εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στην Αττική*. Ένα κέντρο διανομής το οποίο αφορά εσένα, που επιλέγεις να κάνεις τα ψώνια σου μέσα από το αγαπημένο σου ΑΒ Eshop, με την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Με μια επένδυση που ήδη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται να τα ξεπεράσει, το AB Home Shop Center ήρθε για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση “έξυπνων” εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο “οικολογική” προώθηση της online παραγγελίας σου. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει ποικιλία 11.000 προϊόντων, μια ποικιλία που καθημερινά εμπλουτίζεται.

Στην “καρδιά” του AB Home Shop Center βρίσκονται οι άνθρωποι. Οι 260 νέοι εργαζόμενοι – που αναμένεται να γίνουν 400 – οι οποίοι φροντίζουν να γεμίζουν το καλάθι σου με όλα όσα χρειάζεσαι και να το παραλαμβάνεις ακριβώς όταν το χρειάζεσαι.

Και επειδή τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα πλησιάζουν, όμως το γιορτινό καλάθι παραμένει ξεχωριστό, το ΑΒ Eshop “φόρεσε ήδη τα καλά του” και είναι ένα κλικ μακριά από την πόρτα σου και, μάλιστα, και τις περισσότερες Κυριακές μέσα στον Δεκέμβριο**!

Γι’ αυτό μπες στο ab.gr και ανακάλυψε μια εκτενή γκάμα προϊόντων και προσφορών για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου, με περισσότερους από 300 νέους εορταστικούς κωδικούς.

ΑΒ. Για ό,τι θέλεις να είσαι!

(*) & (**) αφορά σε ηλεκτρονικές παραγγελίες για πολλές περιοχές εντός του νομού Αττικής.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ