Διπλή διάκριση για Lacta & OgilvyΟne στις Κάννες

Gold & Silver Lion για την τελευταία σειρά της Lacta με τίτλο «Από την αρχή» στα Entairtainment Lions

Σημαντικές διακρίσεις επεφύλασσε για την τελευταία σειρά της Lacta με τίτλο «Από την αρχή»  το φετινό Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών. Αναλυτικότερα, για την συγκεκριμένη δουλειά η OgilvyOne Athens και η Foss Productions μαζί με την Bold Ogilvy & Mather απέσπασαν Gold Lion στην κατηγορία «Online: Fiction Series» των Entertainment Lions για καθώς και Silver Lion στην κατηγορία«TV & VOD: Fiction 15 Min or over»

Σημειώνεται πως η σειρά συμπεριλαμβανόταν στις shorlist 4 διαφορετικών κατηγοριών στα φετινά Entertainment Lions . Συγκεκριμένα, διεκδικούσε βραβείο στις κατηγορίες «TV & VOD: Fiction 15 minutes or over”, «Online: fiction series”, «Excellence in audience engagement or distribution strategy for branded content” και «Talent: film, series, audio”.

Η σειρά που παρουσιάστηκε online τον Γενάρη του 2017 με την υπογραφή της OgilvyOne αποτελείται από 5 δεκάλεπτα επεισόδια, με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα και την Έλλη Τρίγγου («Suntan»). Το σενάριο έγραψε και πάλι η Μυρτώ Κοντοβά, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαρδής Μαρινάκης («Μαύρο Λιβάδι»), σε παραγωγή της Foss Productions, με concept και επιμέλεια της OgilvyOne Athens. Η υπόθεση αφορά έναν άντρα που ενώ δεν πιστεύει στον έρωτα και στις σχέσεις που κρατούν πάνω από μία βραδιά, ερωτεύεται την κοπέλα του ονείρου που βλέπει ξανά και ξανά από την αρχή, κάθε φορά που τρώει ένα κομμάτι Lacta. Η εμμονή του με αυτήν γίνεται τόσο μεγάλη, που στο τέλος πείθεται πως υπάρχει στην πραγματικότητα και αποφασίζει να ψάξει να τη βρει…

Πηγή: advertising.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ