Δώδεκα χρόνια στήριξης στα παιδιά με μηνύματα αγάπης από την COSMOTE

Για δωδέκατη χρονιά, η COSMOTE καλεί τους συνδρομητές της μέσα από μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια, να «πολλαπλασιάσουν… την αγάπη» και να την δώσουν σε παιδιά που την έχουν ανάγκη, στέλνοντας και φέτος τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους με SMS και MMS. Πρόκειται για το «Θεσμό Αγάπης» της COSMOTE, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και συνεχίζεται με επιτυχία, χάρη στη θερμή υποστήριξη των πελατών της, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων από τα SMS, και για πρώτη φορά και από τα MMS, της Πρωτοχρονιάς, θα διατεθούν σε φορείς που παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά.

Για το 2011, η COSMOTE θα διαθέσει μέρος των εσόδων, από τα μηνύματα που θα σταλούν από τις 00:00 έως τις 07:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, σε ιδρύματα για παιδιά από ολόκληρη τη χώρα:
  • Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά»
  • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
  • Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων – ΕΛΕΠΑΠ
  • Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
  • Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
  • Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ», Θεσσαλονίκη
  • Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες επαρχίας Νάξου
Στην τελική επιλογή των επτά κοινωφελών σωματείων του «Θεσμού Αγάπης» συμμετείχαν φέτος και οι εργαζόμενοι της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που με ψηφοφορία επέλεξαν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», μεταξύ πέντε οργανισμών για το παιδί από ολόκληρη τη χώρα. Τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στην ψηφοφορία είναι: ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ», το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ», το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή» και το «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», τα οποία θα λάβουν και αυτά ενίσχυση σε είδος ανάλογα με τις ανάγκες τους, ύψους περίπου 2.000 ευρώ το κάθε ένα.

Για ακόμη μια χρονιά, η COSMOTE θα προσφέρει σε κοινωφελή οργανισμό για το παιδί, το ποσό που θα αντιστοιχούσε στην αγορά επιχειρηματικών δώρων για τα Χριστούγεννα. Το σωματείο που επιλέχθηκε για το 2011 είναι το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», στην Κέρκυρα.

Τις ίδιες αρχές και αξίες καθώς και το όραμά της για κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, η COSMOTE φροντίζει να μεταφέρει και στις θυγατρικές της. Στο πλαίσιο αυτό, αντίστοιχη πρωτοβουλία έχουν αναλάβει η COSMOTE Ρουμανίας καθώς και η ΑMC στην Αλβανία.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ