Ενεργή συμμετοχή της TÜV AUSTRIA Hellas στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο

 
Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο

Δελτίο Τύπου

Η TÜV AUSTRIA Ηellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και συμμετείχε ενεργά με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο. 

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Ηellas ενισχύει την πρωτοβουλία της χώρας μας στην αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού της 4ης Αυγούστου 2020, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμα φορά τη στήριξή της σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό προσέφερε σχεδόν 1.200 τεμάχια ειδών προστασίας και υγιεινής – μάσκες, αντισηπτικά, γάζες και επιδέσμους, για την κάλυψη των αναγκών με τις οποίες έρχονται αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι οι συνάνθρωποί μας στο Λίβανο. Η εταιρεία που μεταξύ άλλων συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια την Πολιτεία και την Κοινωνία, στη δύσκολη περίοδο του δεύτερου κύματος της πανδημίας που διανύουμε, επιβεβαιώνει ότι η συνεισφορά δε γνωρίζει σύνορα.

Η TÜV AUSTRIA Ηellas, κάνει πράξη τον Πολιτισμό που διαπνέει την εταιρική της κουλτούρα, σε κάθε έκφανση της δραστηριοποίησης της. Με αφετηρία την φιλοσοφία της και οδηγό τις αρχές της, προορισμός της είναι να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να διασφαλίζονται μετρήσιμα αποτελέσματα για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη. Συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες που αγγίζουν ουσιαστικά τις ζωές τους και βάζει το δικό της λιθαράκι στην πρακτική βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Πηγή Άρθρου και Εικόνας: Από Δελτίο Τύπου

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ