Η ενέργεια «ο κόσμος μας εσύ» της COSMOTE αποσπά σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία της ΕΕΔΕ

Δύο διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE στα βραβεία «Corporate Affairs Excellence Awards» της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την ενέργεια «ο κόσμος μας, εσύ».

Στην εταιρεία απονεμήθηκαν τα βραβεία Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate and Business Communications) και Εσωτερικής Επικοινωνίας (Internal Communications), για την υλοποίηση και επιτυχή επικοινωνία της ενέργειας τόσο σε εξωτερικά, όσο και σε εσωτερικά κοινά, την ενημέρωση και αφύπνιση της κοινής γνώμης και την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων της. Τα βραβεία παρέλαβαν αντίστοιχα ο κ. Χάρης Κονίνης, Διευθυντής Marketing Communications Strategy Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας και η κ. Ντέπη Τζιμέα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ.

Με την ενέργεια «ο κόσμος μας, εσύ» η COSMOTE δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο να γίνεται πραγματικότητα. Η πρώτη ιδέα που ξεχώρισε μέσα στο 2011 ήταν η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Ακολούθησε το 2012 το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια», με το οποίο έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α). Στην υλοποίηση των παραπάνω ιδεών συμμετείχαν ενεργά εθελοντές, αλλά και οι εργαζόμενοι της COSMOTE, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν δυναμικά και σε εσωτερικό πρόγραμμα για την πραγματοποίηση δικών τους ιδεών.

Στόχος του θεσμού των «Corporate Affairs Excellence Awards» της ΕΕΔΕ είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Επικοινωνίας και Εταιρικών υποθέσεων, μέσω καινοτόμων δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εργαζόμενοι, κοινωνία, δημόσιοι φορείς, τοπικές αρχές/κοινωνία, μη Κυβερνητικοί οργανισμοί, πελάτες κ.ά.).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ