«Η προσφορά είναι το καλύτερο φάρμακο!»

Περισσότερα από 6.000 φάρμακα και 2.000 τεμάχια υγειονομικού υλικού συγκεντρώθηκαν από τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με το μήνυμα «η προσφορά είναι το καλύτερο φάρμακο» η δράση ξεκίνησε από την Αττική σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η μεγάλη ανταπόκριση των εργαζόμενων στην Αθήνα «άνοιξε το δρόμο» για τη μεταφορά της δράσης και στην περιφέρεια. Σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, τον Ιατρικό Σύλλογο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Πάτρας, o ΟΤΕ και η COSMOTE έδωσαν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους εκτός Αττικής να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους.

Το σύνολο των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού που συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν ανάλογα με την ημερομηνία λήξης και  παραδόθηκαν στους συνεργαζόμενους φορείς σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες κάθε περιοχής.

Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ ανταποκρίνονται σε σημαντικές πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας την προσωπική τους δέσμευση για συνεισφορά στην κοινωνία.
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ