Η COSMOTE αποκλειστικός χορηγός της έκθεσης «Autonomia EXPO 2007»

Η COSMOTE φέρνει πρώτη στην Ελλάδα, το hands free για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας

Την «Autonomia EXPO 2007», την πρώτη έκθεση για την Αναπηρία, την Αποκατάσταση, την Ειδική Αγωγή και την Ανεξάρτητη Διαβίωση, υποστηρίζει η COSMOTE ως αποκλειστικός χορηγός.

Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Τεχνολογία και Πολιτισμός συναντώνται, και περισσότεροι από 80 εκθέτες και παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με κοινό στόχο την αναβάθμιση της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Ειδικά για άτομα με δυσκολία στην ακοή, η COSMOTE διαθέτει πρώτη στην Ελλάδα, τα νέα  hands free NoiZfree για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων. Πρόκειται για μια  καινοτόμο τεχνολογία η οποία προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, καθαρότητα και ένταση, διευκολύνοντας την καθημερινή επικοινωνία των χρηστών.

Επιπλέον, μέσα από μια σειρά προγραμματισμένων παρουσιάσεων (ώρες: 11:00-14:00 και 18:00-21:00), το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την τελική φάση υλοποίησης του SmartEyes, του πρότυπου ερευνητικού προγράμματος για την πλοήγηση ατόμων με προβλήματα όρασης σε αστικό περιβάλλον, που αναπτύσσει το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της COSMOTE, της Microsoft και της Geomatics.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έντυπο υλικό θα διατίθεται σε γραφή Braille, ενώ παράλληλα όλες οι πληροφορίες θα παρέχονται και στη νοηματική γλώσσα, προσφέροντας ολοκληρωμένη ενημέρωση σε όλους τους επισκέπτες.

Η συμμετοχή της COSMOTE στην «Autonomia EXPO 2007», αποδεικνύει τη  δέσμευσή της να συνεχίσει να επενδύει στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για την υπηρεσία του ανθρώπου, τόσο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει, όσο και μέσα από επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα που με συνέπεια υποστηρίζει και έχουν ως στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας και κατ'επέκταση της ποιότητας ζωής τους.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ