Η COSMOTE μαζί με το Θέατρο του Νέου Κόσμου και συμπαραστάτη τον Πύρρο Δήμα, μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά της Ζαχάρως

Ένα πρωτοποριακό θεατρικό πρόγραμμα. Μια μοναδική πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών. Με την ενεργό υποστήριξη της COSMOTE, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, με εμπνευστή τον καλλιτεχνικό του διευθυντή κ. Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, έκανε φέτος πρεμιέρα στη Ζαχάρω, τον πρώτο του σταθμό στις πυρόπληκτες περιοχές,  παρουσιάζοντας ένα «Βέλος που δεν πληγώνει» και χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μαθητές. Εξιστορώντας τις περιπέτειες τριών φίλων, μέσα από αστείες καταστάσεις και κωμικές ανατροπές, ο θίασος του Νέου Κόσμου μέσα από το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, μιλά για την αξία της φιλίας και υμνεί το πιο ισχυρό όπλο του ανθρώπου, την αγάπη.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε και ο Πύρρος Δήμας, Πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους μικρούς θεατές, στους οποίους μοίρασε αυτόγραφα και απηύθυνε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας: «Ήρθαμε εδώ στη Ζαχάρω, για να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους αυτής της περιοχής που χρειάζονται στήριξη. Το θέατρο δίνει χρώμα στη ζωή. Η καλύτερη απόδειξη είναι η χαρά των παιδιών και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους».

Επιπλέον, την ίδια μέρα, η θεατρική ομάδα του Νέου Κόσμου παρέδωσε μαθήματα χαράς και ανθρωπιάς παίζοντας για πέντε μόνο παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου, ενώ την επόμενη μέρα επέστρεψε στη Ζαχάρω για άλλες δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Ο Θίασος θα συνεχίσει στην Αθήνα το πολύτιμό του έργο σε νοσοκομεία και ιδρύματα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει και πάλι με παραστάσεις στις πληγείσες περιοχές.

Η COSMOTE με ιδιαίτερη χαρά και με ευαισθησία για τα παιδιά, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν ανάγκη τη φροντίδα όλων μας, στηρίζει και φέτος τη μοναδική δράση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. «Ενώνουμε για τρίτη χρονιά τις δυνάμεις μας με το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε μια τόσο σπουδαία πρωτοβουλία για τα παιδιά και την κοινωνία. Είναι χαρά μας να προσφέρουμε ανακούφιση και χαμόγελο στα παιδιά που ήταν μάρτυρες μιας τόσο μεγάλης καταστροφής αλλά και χρέος μας», τόνισε η κ. ?ννα Μάλτη, Προϊστάμενη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ