Η COSMOTE στηρίζει τις ακριτικές περιοχές

Η COSMOTE έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της Σόνιας Χαραλαμπίδου από τις Πρέσπες και της Δήμητρας Κουφίδου από τη Σαμοθράκη να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ακριτικών περιοχών που κατοικούν. Ο Δήμος Πρεσπών διέθεσε το Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαιμού και η COSMOTE ανέλαβε τις εργασίες αναστήλωσης και πλήρους ανακαίνισης των δύο αυτών κτιρίων, ενώ και το Πνευματικό Κέντρο στη Χώρα της Σαμοθράκης που διατέθηκε από το Δήμο Σαμοθράκης ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως από την COSMOTE.

Με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση των παραπάνω έργων, η COSMOTE έχει προγραμματίσει σειρά δράσεων, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά και προγράμματα προληπτικής ιατρικής και θεραπευτικής παρέμβασης που θα απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους των Πρεσπών και της Σαμοθράκης. Ειδικότερα, σε συνεργασία με εθελοντές ιατρούς και νοσηλευτές, ξεκινά άμεσα και για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ένα εκτεταμένο Πρόγραμμα Υγείας για τους κατοίκους των δύο ακριτικών περιοχών, με επισκέψεις από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικές δράσεις ξεκινούν με την πραγματοποίηση Ολοκληρωμένων Σεμιναρίων Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τους μαθητές των Πρεσπών και της Σαμοθράκης.

Με την ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ» η COSMOTE υπενθυμίζει ότι ο κόσμος των πελατών της από κάθε γωνιά της χώρας αποτελεί πηγή έμπνευσης για την εταιρεία και προσπαθεί να κάνει, με μια ακόμη πρωτοβουλία, την καθημερινότητα καλύτερη.

COSMOTE – 3η Ενέργεια: Στηρίζουμε τις ακριτικές περιοχές

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ