Η COSMOTE στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου ο Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας 2011, τον οποίο στήριξε η COSMOTE ως Μέγας Χορηγός

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του ποδηλάτου συμμετείχαν στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου Αθηναίων και ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο με τερματισμό στο Ζάππειο.

Η COSMOTE, στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την ευγενή άμιλλα, τον υγιή τρόπο ζωής και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, έδωσε δυναμικά το παρών στον Ποδηλατικό Γύρο με τη συμμετοχή εργαζομένων της, αλλά και μέσα από δύο ιδιαίτερες και ξεχωριστές δράσεις για τα παιδιά.

Το Σάββατο,15 Οκτωβρίου διοργάνωσε στο πάρκο Ριζάρη την «Παιδική Γιορτή για το Ποδήλατο» για μικρά παιδιά, που περιλάμβανε Πρόγραμμα Εκμάθησης Ποδηλάτου και Κανόνων Οδικής Συμπεριφοράς, καθώς και εικαστικό εργαστήρι σε συνεργασία με τον ΟΝΑ με θέμα: «Το ποδήλατο δίνει ζωή στην πόλη».

Την Κυριακή εργαζόμενοι της COSMOTE, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας, παρέδωσαν 40 ποδήλατα σε άπορα παιδιά για να απολαμβάνουν τις βόλτες τους ξέγνοιαστα με το δικό τους ποδήλατο, και στη συνέχεια όλοι μαζί έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Πηγή: Inews.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ